گلیسیرین تایلندی
تماس بگیرید
نام محصول : گليسيرين تايلندی
عنوان انگلیسی : Thailand glycerin
تولید کننده : تايلند
فرم شیمیایی : مایع
واحد اندازه گیری : کیلوگرم
نوع بسته بندی : بشکه
دانلود : آنالیز گليسيرين تايلندي
گلیسیرین تایلندی یک مایع شفاف ، بی رنگ ، غلیظ ، بی بو ، قابل احتراق ، غیر سمی ، با طعم شیرین و چسبناک است که به هر نسبتی در آب قابلیت انحلال دارد. معمولا از آن به عنوان ماده حلال ، روان کننده و عامل تهویه در بخش های مختلف صنعت استفاده می شود.
روش تولید گلیسیرین تایلندی
این ماده به صورت طبیعی از منابع گیاهی و حیوانی حاصل می شود ( منابع گیاهی و حیوانی آن غالبا عبارتند از سویا ، نخل ، پیه حیوانات و… ) . به طریق صنعتی نیز از راه های مختلفی به کمک پروپیلن می توان آن را تولید کرد ( تولید آن از پروپیلن بدون استفاده از کلر عبارت است از سنتز گلیسرول از آکرولئین و اکسید پروپیلن )
مزایا و ویژگی های گلیسیرین تایلندی
این ماده با توج به ماهیت آبدوستی که دارا هست ، تشکیل یخ را مختل می نماید. در اتانول قابلیت انحلال دارد اما در سایر حلال ها کم محلول می باشد. از جمله خواص دیگر آن نیز می توان به خاصیت نرم کنندگی ، مرطوب کنندگی و ضد عفونی کنندگی اشاره داشت.
این ماده با توجه به خواص نام برده شده در با غالبا به عنوان پلاستی سایزر ، عامل روان کننده ، عامل نرم کننده ، عامل بهبود صافی ، به عنوان ماده حلال و شیرینکننده ای که قابلیت جذب و نگهداری رطوبت به خود را دارد ، به عنوان ملین هیپراسموتیک مورد استفاده قرار می گیرد.
کاربرد گلیسیرین تایلندی
از این ماده در صنایع مختلف و در تولید محصولات گوناگون برای مثال در تولید کاغذ ، برای روغنکاری ابزارها و تأسیسات فلزی ، برای نرمی پارچه و نخ در نساجی ، برای پیش گیری از یوبست در تولید شیاف ، در تولید شامپوها و صابون ها ، در ساخت آبنبات ، برای تولید لوازم آرایشی و بهداشتی ، برای افزایش مدت زمان نگهداری غذا ها و آشامیدنی ها ، برای تولید کرم ها و لوسیون ها ، به عنوان ماده خام در تولید فوم های پلی یورتان و رزین آلکید ، در تولید تنباکو ، در تولید نیتروگلیسیرین و … استفاده می شود.
- لینک های مرتبط : فروش مواد اولیه شیمیایی

تماس مستقیم با واحد فروش : 02177740003
ارسال پیام از طریق واتساپ و ثبت سفارش : واتساپ
ارسال پیام از طریق تلگرام و ثبت سفارش : تلگرام
ارسال پیام از طریق دایرکت اینستاگرام : اینستاگرام
مراجعه حضوری به دفتر شرکت و ثبت سفارش : تهران ، نارمک ، نرسیده به میدان هفت حوض ، کوچه قاسم زاده ( جویبار غربی ) ، پلاک ۹ ، واحد ۴
Direct Contact to Sales Unit : 02177740003
Send WhatsApp Message and Submit Order : WhatsApp
Send message via telegram and register order : telegram
Send a message via the Instagram directory : Instagram
Visiting the company office and ordering : Tehran, Narmak, Haft Hoz Square, Qasimzadeh Alley (West Jouyebar), No. 9, Unit 4
محصولات مرتبط
اتیلن وینیل استات eva
نام محصول : اتيلن وينيل استات eva
عنوان انگلیسی : (Ethylene Vinyl Acetate (EVA
تولید کننده : تایوان و چین
فرم شیمیایی : جامد
واحد اندازه گیری : کیلوگرم
نوع بسته بندی : کیسه 25 کیلوگرمی
درجه : EVA
دانلود : آنالیز اتيلن وينيل استات eva
پی وی سی 1202
نام محصول : پی وی سی 1202
عنوان انگلیسی: PVC 1202
تولید کننده : کره
فرم شیمیایی : پودر
واحد اندازه گیری : کیلوگرم
نوع بسته بندی : کیسه 20 کیلوگرمی
درجه : PB 1202
دانلود : آنالیز پي وي سي 1202
پی وی سی 1302
نام محصول : پی وی سی 1302
عنوان انگلیسی : PVC 1302
تولید کننده : کره
فرم شیمیایی : پودر
واحد اندازه گیری : کیلوگرم
نوع بسته بندی : کیسه 20 کیلوگرمی
درجه : PB 1302
دانلود : آنالیز پي وي سي 1302
پی وی سی اروند 6834
نام محصول : پی وی سی اروند 6834
عنوان انگلیسی : Arvand PVC 6834
تولید کننده : پتروشیمی اروند، ایران
فرم شیمیایی : جامد
واحد اندازه گیری : کیلوگرم
نوع بسته بندی : کیسه 20کیلوگرمی
درجه : E6834
دانلود : آنالیز پی وی سی اروند 6834
پی وی سی سابیک 701
نام محصول : پی وی سی سابیک 701
عنوان انگلیسی : Sabic PVC 701
تولیدکننده : عربستان
فرم شیمیایی : پودر
واحد اندازه گیری : کیلوگرم
نوع بسته بندی : کیسه 25 کیلوگرمی
درجه : 701
دانلود : آنالیز پی وی سی سابیک 701
پی وی سی هانوا p1300
نام محصول : پی وی سی هانوا p1300
عنوان انگلیسی : Hanova PVC p1300
تولید کننده : هانوا، کره
فرم شیمیایی : پودر
واحد اندازه گیری : کیلوگرم
نوع بسته بندی : کیسه 25 کیلوگرمی
درجه : p1300
دانلود : آنالیز پی وی سی هانوا p1300
روغن کرچک
نام محصول : روغن کرچک هندی
عنوان انگلیسی : Indian castor oil
تولید کننده : هند
فرم شیمیایی : مایع
واحد اندازه گیری : کیلوگرم
نوع بسته بندی : بشکه 225 کیلوگرمی
دانلود : آنالیز روغن کرچک هندي
