اسید چرب نارگیل مالزی
تماس بگیرید
نام محصول : اسيد چرب نارگيل مالزی
عنوان انگلیسی : Coconut Fatty Acid
تولید کننده : مالزی
فرم شیمیایی : مایع
واحد اندازه گیری : کیلوگرم
نوع بسته بندی : بشکه 180 کیلوگرمی
دانلود : آنالیز اسید چرب نارگیل مالزی
اسید چرب نارگیل مالزی خانواده ای از انواع مختلف اسیدهای چرب مشتق شده از روغن نارگیل است. این ماده در دمای اتاق ، به رنگ سفید مات ( گاهی متمایل به رنگ زرد ) ، با بوی تند و آزار دهنده و دارای نقطه ذوب بالاتر از 25 درجه سانتیگراد می باشد.
اسید چرب نارگیل چیست ؟
اصطلاح اسیدهای چرب نارگیل در واقع به ترکیب شیمیایی از مواد اشاره دارد که ممکن است بازتاب دهنده اساس ماده اولیه نباشد. اسیدهای چرب نارگیل حاوی سبزیجات هستند و از منابع گیاهی مختلفی مانند نارگیل یا روغن نخل به دست می آیند.
این ماده غالبا با تقسیم و تقطیر خلاء روغن نارگیل به دست آمده و منظور از اسید چرب اصلی موجود در آن در حقیقت ، اسید لوریک است که با اسیدهای چرب اشباع شده مانند کاپریل ، اسطوخودوس ، پالمیتیک و استریک و همچنین در نسبت بسیار اندکی با اسیدهای چرب اشباع نشده ترکیب شده است.
فرمول اسید چرب نارگیل
اسیدهای چرب نارگیل عمدتاً شامل اسید لوریک، اسید کربنیک، و اسید کاپریک هستند. ترکیب شیمیایی آنها به طور کلی به صورت زیر است:
- اسید لوریک (Lauric Acid): C12H24O2
- اسید کربنیک (Capric Acid): C10H20O2
- اسید کاپریک (Caprylic Acid): C8H16O2
این اسیدهای چرب معمولاً در روغن نارگیل به صورت ترکیبی وجود دارند و ویژگیهای مختلفی از جمله خواص ضدباکتریایی و ضدقارچی دارند.
ویژگی و خواص اسید چرب نارگیل
ویژگیها و مشخصان فنی روغن نارگیل |
|
| روغن نارگیل مالزی |
نام محصول |
|
Coconut Fatty Acid |
نام لاتین |
| 99% |
درصد خلوص |
|
مایع زرد رنگ |
شکل ظاهری |
| KLF |
برند |
|
مالزی |
کشور تولید کننده |
| بشکه 280 کیلوگرمی |
نوع بسته بندی |
کاربرد اسید چرب نارگیل
در صنایع گوناگون از این ماده به دلیل قدرت تجدیدپذیری و تطبیق پذیری دارا است به وفور استفاده می شود برای مثال در صنعت رنگ و رزین مانع از ایجاد لایه در رنگ ها ، روان کننده ها و محصولات روغنی می شود ، به عنوان واسطه در تولید استرها یا ترکیبات شیمیایی با یک گروه هیدروکسیل جایگزین شده توسط یک گروه آلککسی , در تولید عطر ها و طعم های مصنوعی کاربرد دارد. به عنوان حلال در داروهای موضعی مانند کرم و پماد مورد استفاده قرار می گیرد.
تثبیت کننده امولسیون می باشد و به عنوان امولسیفایر در محصولات تمیز کننده خانگی و صنعتی مانند پودر لباس شویی ، مواد اولیه صابون ، صابون های فلزی ، مواد اولیه شوینده ، سورفکتانت ها و … مورد استفاده قرار می گیرد ، همچنین به عنوان مواد رقیق کننده در محصولات زیبایی کاربرد دارند. در فرآوری لاستیک ، شمع نقش دارند. در تولید مواد شیمیایی واسطه ای مانند الکل های چرب ، آمین های چرب و استرهای چرب مورد استفاده قرار می گیرند.از جمله مواد اولیه صنایع غذایی ، مایعات فلزکاری ، مواد اولیه نساجی و … می باشند.
استعلام قیمت و خرید اسید چرب نارگیل مالزی
شما میتوانید برای استعلام قیمت و خرید اسید چرب نارگیل مالزی با کارشناسان فروش شرکت پیلار تجارت تماس بگیرید. شرکت پیلار تجارت به عنوان یک واردکننده اسید چرب نارگیل از کشور مالزی شناخته میشود.
- لینکهای مرتبط: خرید برموکول 481
سوالات متداول
آیا اسید چرب نارگیل با روغن نارگیل فرق میکند
اسیدهای چرب نارگیل ترکیبات شیمیایی خاصی هستند که در روغن نارگیل یافت میشوند، از جمله اسید لوریک، اسید کاپریک، و اسید کاپریلیک. روغن نارگیل، که از گوشت میوه نارگیل استخراج میشود، حاوی این اسیدهای چرب به همراه ترکیبات دیگری نظیر ویتامینها و آنتیاکسیدانهاست. به عبارت دیگر، روغن نارگیل مجموعهای از اسیدهای چرب و ترکیبات دیگر است، در حالی که اسیدهای چرب نارگیل به مولکولهای چربی خاصی درون این روغن اشاره دارند.
فرمول روغن نارگیل چیست؟
روغن نارگیل یکی از محصولات بهدستآمده از میوهی نارگیل است و بهطور شیمیایی با فرمول C4H8NNaO2 شناخته میشود. این روغن گیاهی حاوی اسیدهای چرب مفیدی است که برای سلامت بدن انسان مفید هستند. علاوه بر کاربرد در آشپزی، روغن نارگیل در تولید محصولات آرایشی و مراقبت شخصی نیز استفاده میشود.
آیا اسیدهای چرب نارگیل در محصولات آرایشی نیز استفاده میشوند؟
بله، اسیدهای چرب نارگیل به دلیل خواص مرطوبکننده و ضدالتهابی در محصولات آرایشی و مراقبت از پوست به کار میروند.
آیا اسید چرب نارگیل برای پوست مفید است؟
بله. اسید چرب نارگیل عمدتاً از چربیهای اشباع تشکیل شده که فواید بسیار زیادی برای پوست دارد.

تماس مستقیم با واحد فروش : 02177740003
ارسال پیام از طریق واتساپ و ثبت سفارش : واتساپ
ارسال پیام از طریق تلگرام و ثبت سفارش : تلگرام
ارسال پیام از طریق دایرکت اینستاگرام : اینستاگرام
مراجعه حضوری به دفتر شرکت و ثبت سفارش : تهران ، نارمک ، نرسیده به میدان هفت حوض ، کوچه قاسم زاده ( جویبار غربی ) ، پلاک ۹ ، واحد ۴
Direct Contact to Sales Unit : 02177740003
Send WhatsApp Message and Submit Order : WhatsApp
Send message via telegram and register order : telegram
Send a message via the Instagram directory : Instagram
Visiting the company office and ordering : Tehran, Narmak, Haft Hoz Square, Qasimzadeh Alley (West Jouyebar), No. 9, Unit 4
محصولات مرتبط
اپتیکال برایتنر OB1
نام محصول : اپتيکال برايتنر OB1
عنوان انگلیسی : Optical Brightener
تولید کننده : چین و آلمان
فرم شیمیایی : جامد
واحد اندازه گیری : کیلوگرم
نوع بسته بندی : بشکه
درجه : OB1
دانلود : آنالیز اپتيکال برايتنر OB1
اسید استئاریک 101
نام محصول : اسید استئاریک 101
عنوان انگلیسی : 101 Stearic Acid
تولیدکننده : مالزی
فرم شیمیایی : جامد
واحد اندازه گیری : کیلوگرم
نوع بسته بندی : کیسه 25 کیلوگرمی
درجه : 101
اسید استئاریک 301
نام محصول : اسید استئاریک 301
عنوان انگلیسی : 301 Stearic Acid
تولیدکننده : مالزی
فرم شیمیایی : جامد
واحد اندازه گیری : کیلوگرم
نوع بسته بندی : کیسه 25 کیلوگرمی
درجه : 301
تگزاپن
نام محصول : تگزاپن
عنوان انگلیسی : Texapen
تولیدکننده : ایران
فرم شیمیایی : مایع
واحد اندازه گیری : کیلوگرم
نوع بسته بندی : بشکه
دانلود : آنالیز تگزاپن 1 - آنالیز تگزاپن 2
دوده چین 2410G
نام محصول : دوده چين 2410G
عنوان انگلیسی : China soot 2410G
تولید کننده : چین
فرم شیمیایی : پودر
واحد اندازه گیری : کیلوگرم
نوع بسته بندی : کیسه
درجه : 2410G
دانلود : آنالیز دوده چين 2410G
دوده مشکی 360 چین
نام محصول : دوده مشکي 360 چين
عنوان انگلیسی : ۳۶۰ black soot China
تولید کننده : چین
فرم شیمیایی : پودر
واحد اندازه گیری : کیلوگرم
نوع بسته بندی : کیسه
درجه : 360
رزین اپوکسی E1 کره
نام محصول : رزين اپوکسی E1 کره
عنوان انگلیسی : Korea E1 Epoxy Resin
تولید کننده : کره
فرم شیمیایی : مایع
واحد اندازه گیری : کیلوگرم
نوع بسته بندی : بشکه
درجه : E1
دانلود : آنالیز رزين اپوکسی E1 کره
زایلین مخلوط
نام محصول : زايلين مخلوط
عنوان انگلیسی : Mixed xylene
تولیدکننده : ایران
فرم شیمیایی : مایع
واحد اندازه گیری : کیلوگرم
نوع بسته بندی : بشکه
دانلود : آنالیز زايلين مخلوط
